Sistemues ushqimi

Përshkrim

Per te patur ushqimet ose sendet tuaja te sistemuara sjellim per ju sistemuesen me praktike .
Vendoset nen skarat e frigoriferit ose nen tavoline .
Shume higjenike dhe e lehte per tu pastruar.

990.00 Lekë

Kontaktoni me ne
Bli tani