Depilues 4 ne 1

Përshkrim

Sjellim per ju setin fantastik 4 ne 1 per nje depilim total te trupit .
Seti perfshin 4 koka te ndryshme .
Heqjen e vetullave, qimeve te hundes, depilim total I trupit dhe shkuljen e qimeve te fytyres .
Me bateri te rikarikueshme.
Super cilesi .

1,690.00 Lekë

Kontaktoni me ne
Bli tani