Rafte kepucesh

Përshkrim

Raftet e kepuceve I sollem perseri .
Perfekte per familjaret me hapesira te kufizuara .
Me 4-6 rafte.
Zene shume pak hapesire .
Mund edhe ti ndani ne rafte cifte ose teke.
Lehtesishte e montuesheme dhe e cmontueshem.
Shume te qendrueshem

1,790.00 Lekë

Kontaktoni me ne
Bli tani