Organizuese per aksesoret personal ne tualet

Përshkrim

Organizuese per aksesoret personal ne tualet .
Mbani furcat e dhembeve, kolinozin, kreherat, etj. te sistemuara.
Krijoni hapesira te nevojshme dhe mos lejoni rremujat t ju bezdisin .

590.00 Lekë

Kontaktoni me ne
Bli tani
Kategori: