Organizues makine

Përshkrim

Mbani te rregullt dhe te sistemuar makinen tuaj .
Organizuese makine e cila ju vjen ne ndihme per te sistemuar te gjitha objektet personale dhe ushqimet tuaja pa rremuja .
E pershtatshme per tu vendosur ne cdo sedilje te makinave.

2,490.00 Lekë

Kontaktoni me ne
Bli tani