Rripi dobesimit

Përshkrim

Rripi i dobesimit :
I perkryer per perdorim te perditshem por edhe gjate aktivitetit tuaj fizik si: vrap, palester, stervitje etj .
Fale materialit te tij nxit djersitjen e dyfishte dhe gjithashtu ndihmon ne rregullimin e postures se trupit fale shufrave ne pjesen e mesit .
Ngushton ne perimeter .

1,290.00 Lekë

Kontaktoni me ne
Bli tani