Bigudinas

Përshkrim

Per te patur floke te bukur dhe kacurelat qe keni deshiruar gjithmone sjellim 2 lloje bigudinas. Kacurela teresisht natyrale pa demtuar dhe djegur floket tuaj.Shume te lehta per tu vendosur.Gjendet ne dy opaione:

Set me 10 cope me bigudna gomine
Set me 18 bigudina suste 
Transporti ne te gjithe Shqiperine .

990.00 Lekë

Kontaktoni me ne
Bli tani