Paisje per pergatitjen e piteve

Përshkrim

Pajisja me e mire per pergatitjen e piteve , krepave, petullave dhe cdo lloj brumi .
Kualitet i lart 12 inch.
Material alumin.
Me termostat.
Fuqia 1600W.

4,190.00 Lekë

Kontaktoni me ne
Bli tani