-31%
Sale!
-31%
Sale!
-31%
Sale!
-31%
Sale!

Aparat tensioni

Përshkrim

Sjellim per ju 2 nga modelet me cilesore te aparateve te tensionit me nje super oferte .Aparati i tensionit qe vendoset te kyci I dores  dhe aparati i tensionit qe vendoset te krahu
Mbani shendetin tuaj nen kontroll gjithmone
Dizajne elegante dhe kompakte
Perdoren Lehtesisht
Portative, Mund te merren me vete kudo
Perdoren nga profesionistet dhe cdo njeri tjeter
3 ndricues ngjyrash ne ekran, ku Mund te Perdoren edhe ne mjedis te erret
Funksionojne me bateri
Mbyllen automatikisht 1 min pas mosperdorimit
Pa tela
Te sigurt

2,890.00 Lekë 1,990.00 Lekë

Kontaktoni me ne
Bli tani