Recipeta

Përshkrim

Recipetat te cilat nuk duhet te mungojn ne garderoben e asnje vajze .
Ideale per fustane,kanatiere dhe cdo veshje tjeter per tu dukur sa më mirê.
Perberja prej silikoni ne pjesen e brendeshme te tyre ben perputhjen dhe pershtatjen perfekte me gjoksin.
Teper te rehateshme dhe praktike.

1,190.00 Lekë

Kontaktoni me ne
Bli tani