Supiere porcelani

Përshkrim

Nje nga setet më të vecanta te supiereve me 8 pjese.
Nje supiere porcelani me kapak qelqi.
6 tasa porcelani per supen.
Vjen ne super dizajn fantastik ne dy ngjyra : kuqe me pika te bardha dhe jeshile me pika te bardha.

2,490.00 Lekë

Kontaktoni me ne
Bli tani