Mbrojtesi i gishtave te kembes

Përshkrim

Per te gjithe ju qe vuani nga dhimbja e kockave te gishtave te kembes sjellim mbrojtesin e gishtave te kembes.
Materiali i bute i cili ju lejon t’i mbani gjithe kohes veshur me çdo lloj kepuce ose shapka pa ndjere shqetesime dhe dhimbje.
Ben te mundur ndarjen e gishtave nga njeri tjetri.
Parandalon shfaqjen e kockave te deformuara dhe I zhduk ato.
E pershtatshme per cdo lloj gjinije dhe Moshe.

890.00 Lekë

Kontaktoni me ne
Bli tani