Rrip mesi

Përshkrim

Per te gjithe ju qe vuani nga dhimbjet e mesit dhe te shpines sjellim per ju rripin i cili do t’ju lehtesoj totalisht .
Rripi eshte i ndertuar per te gjithe shtyllen kurrizore me masazhues per secilen rruaze, gjithashtu edhe per mesin.
Shplodh dhe ralakson muskujt e lodhur gjithashtu lehteson dhimbjet.
Krijuar posacerisht per lehtesimin e dhimbjeve te shpines dhe te mesit.
Efekti masazhues i rripit stimulon muskujt afer zones se shpines dhe percjell nxehtesi duke lehtesuar qarkullimin e gjakut i cili mundeson qetesimin e muskujve dhe ul tensionin.
Shume i lehte edhe per tu lare .

1,290.00 Lekë

Kontaktoni me ne
Bli tani