Ziersi i vezeve

Përshkrim

Per t’ju ardhur ne ndihme sa me shume me sjellim per ju ziersin e vezeve . Tani mund te zieni 7 veze njekohesishte ne Pak minuta .
Shume praktike dhe e vecante .
Ze shume Pak vend .

1,650.00 Lekë

Kontaktoni me ne
Bli tani