Vorbe prej balte

Përshkrim

Gatuani ushqimet më të shijshme dhe më të shendeteshme me vorben prej balte .
Material super cilesor balte dhe teper rezistent.I pershtatshem per cdo lloj sobe, druri,gazi dhe korenti.
Vjen me dy permasa:

3300 ml 
4300 ml

1,990.00 Lekë

Kontaktoni me ne
Bli tani