Shampo kunder renies se flokut

Përshkrim

Ushqen flokun dhe parandalon renien e tij .
Perberes natyrale qe nuk demtojne flokun perkundrazi e ushqejne ate.
Nxit rritjen e flokut.
E pershtatshme per te dyja gjinite dhe cdo lloj moshe

See

990.00 Lekë

Kontaktoni me ne
Bli tani