Pompe uji

Përshkrim

Pompe uji me karikim .
Bën shumë herë më të lehtë zbrazjen e ujit në gotë .
E pershtatshme per cdo lloj shisheje.
Punon me karikim dhe shoqerohet me fishen e saj USB.
Mban 4 ore karikim.
Buton per zbrazjen e ujit .

1,290.00 Lekë

Kontaktoni me ne
Bli tani