Mbajtese enesh portative

Përshkrim

Mbajtese enesh portative .
Tani mund ti mbani enet tuaja te sistemuara dhe me rregull si pjata, luge, gota etj
Kulluese portative te cilen mund ta palosni dhe ze shume pak vend ne kuzhine madje shume praktike edhe per transport .
Material plastik dhe shume e qendrueshme
Shume e lehte per tu pastruar

1,490.00 Lekë

Kontaktoni me ne
Bli tani