Sale!

Varese rrobash

Përshkrim

Varese rrobash super praktike .
Tani mund t’i thoni stop rremujes dhe te mbani rrobat tuaja te sistemuara dhe te rregullta
Mund ta perdorni per te thare rrobat
Pajisur me 2 rafte per varjen e rrobave dhe nje raft per vendosjen e kepuceve ose sende te tjera
2 varese per kremastaret.

Ze shume pak vend dhe shume e lehte per tu montuar dhe cmontuar 

2,990.00 Lekë 2,290.00 Lekë

Kontaktoni me ne
Bli tani