Flutura me drita

Përshkrim

Per te dekoruar ambientet tuaja ose per ti bere ato me relaksuese sjellim fluturat me ngjitje me drite LED qe do e transformojne komplet ambjentin tuaj
Te pershtatshme per te zbukurar shtepine, kopeshtin, zyrat, dyqanet etj .
Shume te lehta per tu perdorur: mjafton ti ngjitni aty ku ju deshironi dhe ato do te japin shfaqje per ju .
Tani mund te Beni tuajat 6 cope

690.00 Lekë

Kontaktoni me ne
Bli tani