Hekur rrobash

Përshkrim

Sjellim per ju super hekurin inovativ me avull, cdo gje qe keni kerkuar per nje hekurosje Perfekte i mundeson ky hekur
Fale ketij hekuri super praktik mund te hekurosni cdo lloj pelhure pa asnje frike se mund ta digjni apo demtoni .
Hekuri eshte I perkryer edhe per te hekurosura dhe dizifektuar jastik, arushat dhe lodrat e femijeve tuaj, dyshemene etj
Mund te perdorni per hekurosje vertikale ose horizontale .
Vjen me nje dizajn shume praktik qe ju mundeson ta merrni me vete ne udhetimet tuaja kudo .
Perfitoni edhe 2 furça te tjera dhurate per hekurosjen dhe dizifektimin e materialeve te ndryshme dhe copave te leshit.
Doreza 360 grade e rrotullueshme

1,990.00 Lekë

Kontaktoni me ne
Bli tani