-40%
Sale!
-40%
Sale!
-40%
Sale!
-40%
Sale!

Fshese per pastrim

Përshkrim

Pajisur me 2 furça te cilat rrotullohen 360 grade dhe mledhin shpejte te gjitha papastertite pa patur nevoje t’i ktheheni perseri
Bisht qe zgjatet pa patur nevoje te perkuleni .
Pastron shkelqyeshem edhe kendet me te veshtira te shtepise tuaj.
E pershtatshme per cdo lloj dyshemeje.
Me nje buton te vetem mund te derdhni papastertite ne koshin e mbaturinave .

2,490.00 Lekë 1,490.00 Lekë

Kontaktoni me ne
Bli tani