Rrip mesi per palester

Përshkrim

Sjellim per ju rripin qe ju ndihmon per te arritur trupin e deshiruar .
Ndihmon ne rregullim e postures se trupit por edhe ju ngushton ne perimeter .
Mund ta perdorni per palester, vrap, duke ngare makinen etj.
Mund ta vishni poshte ose siper bluzes, kanatjeres.
E pershtatshme per meshkuj dhe femra.
Material cilesor.

1,390.00 Lekë

Kontaktoni me ne
Bli tani