-31%
Sale!
-31%
Sale!
-31%
Sale!
-31%
Sale!

Mbajtese rrobash

Përshkrim

Material inox cilesor qe nuk nxihet.
Super e qendrueshme.
Shume e lehte per tu montuar dhe cmontuar
Ze shume pak vend, e pershtatshme per familjet me hapesira te kufizuara
Pajisur me rrota, te cilat mundesojne lehtesisht zhvendosjen e saj.

2,890.00 Lekë 1,990.00 Lekë

Kontaktoni me ne
Bli tani