pompe uji

Përshkrim

Sjellim per ju pompen per shishet me gryke te gjere .
Tani nuk eshte me e nevojshme te ngrini shishe te renda per te mbushur enet tuaja
Mund ta perdorni per shishet me uje, alkol, vere etj
Shume e lehte per tu montuar dhe çmontuar .
Mund ta perdorni kudo: ambjente Pune, shtepi etj

890.00 Lekë

Kontaktoni me ne
Bli tani
Kategori: Tags: , ,