Dekoder DVB-T2

Përshkrim

Perforcues sinjali, I cili ju mundeson kapjen e sinjalit edhe ne zonat me te thella.
Ka te instaluar YouTube dhe Google  Porte USB per te pare fotot, videot ose muzikat tuaja te preferuara Cilesi full HD.
Mund te Lidhet me internetin.

2,590.00 Lekë

Kontaktoni me ne
Bli tani