Syze optike

Përshkrim

Syzet optike me praktike te momentit .
Permiresojne shikimin dhe qartesojne pamjet me te veshtira.
Korniza fleksibel
Rezistente ndaj gervishtjeve.
Ideale per te lexuar, punuar, pune dore, ngarë makinen etj.
Te pershtatshme per numrat nga +.5 deri ne +2.5.
 Te pershtatshme per cdo person qe ka problem me shikimin.

990.00 Lekë

Kontaktoni me ne
Bli tani