Pasqyre me drite Led

Përshkrim

Pasqyra e së ardhmes *10  eshte definitivisht teknologjia më e fundit.
Rrip fleksibel i cili e lejon te rrotullohet 360grade.
Drita LED rreth kornizes.
Vendoset ne pasqyre, mure,xham,pllaka,tavoline etj duke krijuar nje lidhje teper te forte.
Zmadhon deri 10 here më shume pamjen.
Buton per ndezjen e drites në 3 nivele ndricimi.
E pershtatshme per tu vendosur ne dush .
Ideale per femra dhe meshkuj.Pamje 100% e qarte dhe e paster.

1,590.00 Lekë

Kontaktoni me ne
Bli tani