-38%
Sale!
-38%
Sale!
-38%
Sale!
-38%
Sale!
-38%
Sale!

Ore per femra

Përshkrim

Orat me in te momentit.
Nje aksesor i domosdoshem per cdo femer.
Super te bukura dhe fine njekohesishte.
Te kombinueshme me çdo lloj veshjeje.
Ngjyra te ndryshme.

1,590.00 Lekë 990.00 Lekë

Kontaktoni me ne
Bli tani