Kostume djemsh me skuader futbolli

Përshkrim

super cilesi.
kostumet sportive per te apasionuarit e futbollit  Super cilesi dhe super ngjyra.
Skuadra te ndryshme.

mosha 7-16 vjec

1,490.00 Lekë

Kontaktoni me ne
Bli tani