Set kreherash 6 ne 1

Përshkrim

Kreher furce, Kreher per floke te drejte dhe per floke me onde.
Pasqyre.
Vjen bashke me mbajtesen ku mund ti mbani te gjitha ne nje vend.
 Ngjyra te ndryshme dhe super cilesi 

990.00 Lekë

Kontaktoni me ne
Bli tani