-50%
Sale!
-50%
Sale!
-50%
Sale!
-50%
Sale!

Pjaster Gemei

Përshkrim

Nxehet shpejte, per vetem 60 sekonda.
Temperatura deri ne 240 grade celcius.
Vjen me nje Shtrese te pllakes qeramik qe mbron floket tuaj.
Mund ta merrni me vete kudo sepse nuk ze shume vend.
Vjen me 4 ngjyra te ndryshme: E verdhe, roze, lejla dhe akuamarin.

1,990.00 Lekë 990.00 Lekë

Kontaktoni me ne
Bli tani