Ore gold me gura

Përshkrim

Ore gold me gura kaq e vecante per femra 🥰 ⚱️.
Cilesi shume e mire dhe material i cili nuk e humbet ngjyren

1,290.00 Lekë

Kontaktoni me ne
Bli tani
Kategori: