-33%
Sale!
-33%
Sale!
-33%
Sale!
-33%
Sale!
-33%
Sale!

Smart Watch

Përshkrim

Ore smart me bluetooth 😍😍⠀
Pajisja qe Lidhet me telefonin dhe aplikacionet nepermjet Bluetooth, shikoni te dhenat tuaja shendetesore duke menaxhuar ata ne cdo kohe😍😍.
Pajisja e cila ju Mundeson cdo funksion ne doren tuaj 😊😍.
✔Pergjigjuni telefonatave dhe mesazheve tuaja nga ora juaj ✔Kontrolloni cdo 24 ore te
dhenat dinamike te zemres tua
✔Lidhet me Bluetooth
✔Merren njoftimet e rrjeteve sociale
✔ 3 grupe alarming qe te mos humbisni asgje ⠀
✔Pershtatet ne gjuhe te ndryshme⠀
✔Mates I hapave,kalorive apo distancat e ndryshme⠀
✔RAM : 128 MB ⠀
✔Madhesia e ekranit : 1.48 inc ⠀
✔Rrypa plastik
✔Funksionet : Alarm ore, pret telefonatave , mates i kalorive te djegura dhe hapave, data, , matja e shkalles se zemres, mesazhe, menaxhimi i gjumit,njoftim aplikacionesh, telekomande per kamren e telefonit, etj⠀
✔Dizajn elegant⠀

2,990.00 Lekë 1,990.00 Lekë

Kontaktoni me ne
Bli tani
Kategorite: , , ,