Varese dhe Byrzylyke

Përshkrim

Varese dhe Byrzylyke me 2 pjese per ju dhe personat tuaj te dashur👩‍❤️‍👩💑😍. 2 vareset kombinohen ne formen e zemres ❤️ duke mbajtur miqesine apo dashurine tuaj pergjithmone 😍😍.
Dhurata me e mrekullueshme per ju dhe personat tuaj te zemres☺️🤗.
-dezajn special dhe unik -vareset dhe byrzylyket me te bukur qe simbolizojne miqesine dhe dashurine 😍😍.
Vijne per ju dhe te dashurit tuaj te zemres per vetem

690.00 Lekë

Kontaktoni me ne
Bli tani
Kategorite: , ,