TË REKOMANDUARA
1

Ore Casio

Ore Casio

0 Review(s)
1,990.00 Lekë 1,290.00 Lekë

Shishe Uji

0 Review(s)
990.00 Lekë

Rubineti elektrik

0 Review(s)
3,990.00 Lekë 3,190.00 Lekë

Tenda

0 Review(s)
2,490.00 Lekë
PRODUKTE TË SAPO ARDHURA
0 Review(s)

Depilues 4 ne 1

1,690.00 Lekë
0 Review(s)

Rafte kepucesh

1,790.00 Lekë
0 Review(s)

Rripi dobesimit

1,290.00 Lekë
0 Review(s)

Set kafeje

1,990.00 Lekë
0 Review(s)

Mbajtese enesh

3,490.00 Lekë
0 Review(s)

Bigudinas

990.00 Lekë
0 Review(s)

Aparat tensioni

2,890.00 Lekë 1,990.00 Lekë
0 Review(s)

Recipeta

1,190.00 Lekë
0 Review(s)

Recipeta

2,190.00 Lekë 1,190.00 Lekë
0 Review(s)

Byrzylyke

990.00 Lekë
0 Review(s)

Lente kontakti me ngjyre

2,990.00 Lekë 1,990.00 Lekë
0 Review(s)

Rrip mesi

1,290.00 Lekë
0 Review(s)

Ziersi i vezeve

1,650.00 Lekë
0 Review(s)

Vorbe prej balte

1,990.00 Lekë
0 Review(s)

Pompe uji

1,290.00 Lekë

PRODUKTE TË SAPO ARDHURA

Sistemues ushqimi

990.00 Lekë

Depilues 4 ne 1

1,690.00 Lekë

Batanije me korent

1,690.00 Lekë

Rafte kepucesh

1,790.00 Lekë

Organizues makine

2,490.00 Lekë

Rripi dobesimit

1,290.00 Lekë

Set kafeje

1,990.00 Lekë

Mbajtese enesh

3,490.00 Lekë

Bigudinas

990.00 Lekë

Aparat tensioni

2,890.00 Lekë 1,990.00 Lekë

Recipeta

1,190.00 Lekë

Recipeta

2,190.00 Lekë 1,190.00 Lekë

Supiere porcelani

2,490.00 Lekë

Byrzylyke

990.00 Lekë

Lazer 12 ne 1 te vetem

1,590.00 Lekë

Ambazhuri ne forme hene 3 D

1,990.00 Lekë

Lente kontakti me ngjyre

2,990.00 Lekë 1,990.00 Lekë

Karroce loder me kuaj

1,790.00 Lekë

Set me 12 gota

990.00 Lekë

Rrip mesi

1,290.00 Lekë

Ziersi i vezeve

1,650.00 Lekë

Vorbe prej balte

1,990.00 Lekë

Pompe uji

1,290.00 Lekë

Serum per mjekren

890.00 Lekë

OFERTA

-31%

Aparat tensioni

2,890.00 Lekë 1,990.00 Lekë
-46%

Recipeta

2,190.00 Lekë 1,190.00 Lekë
-33%
No thumb

Lente kontakti me ngjyre

2,990.00 Lekë 1,990.00 Lekë
-33%

Set pijesh me 8 pjese

2,990.00 Lekë 1,990.00 Lekë
-23%

Varese rrobash

2,990.00 Lekë 2,290.00 Lekë
-40%

Fshese per pastrim

2,490.00 Lekë 1,490.00 Lekë
-29%

Tavoline ngrenje per femije

14,000.00 Lekë 9,990.00 Lekë
-60%

syze optike

2,490.00 Lekë 990.00 Lekë
-35%

Floke sintetik ekstenshen

1,990.00 Lekë 1,290.00 Lekë
-33%

lente kontakti

2,990.00 Lekë 1,990.00 Lekë
-50%

Set gota

1,990.00 Lekë 990.00 Lekë
-40%

Jastek anatomik

2,490.00 Lekë 1,490.00 Lekë
-40%

Thes boksi dhe doreza per femije

1,990.00 Lekë 1,190.00 Lekë
-31%

Mbajtese rrobash

2,890.00 Lekë 1,990.00 Lekë
-34%

SCRUB PER TRUPIN

1,290.00 Lekë 850.00 Lekë
-35%

Jastek udhetimi

1,990.00 Lekë 1,290.00 Lekë
-35%

Shampo per floke te drejte

1,990.00 Lekë 1,290.00 Lekë
-35%

Corape per varice

1,990.00 Lekë 1,290.00 Lekë
-35%

Korse dobesimi 2 ne 1

1,990.00 Lekë 1,290.00 Lekë
-45%

Makine Qepese

4,490.00 Lekë 2,490.00 Lekë
-40%

Jastek Anatomik

2,490.00 Lekë 1,490.00 Lekë
-50%

krem anticelulit

1,990.00 Lekë 990.00 Lekë
-14%

Tavoline dhe karrige studimi

3,490.00 Lekë 2,990.00 Lekë
-35%

Karroce verore

9,900.00 Lekë 6,390.00 Lekë
-36%

Tharese Flokesh 4ne 1

2,790.00 Lekë 1,790.00 Lekë
-35%

Set higjene per bebe

1,990.00 Lekë 1,290.00 Lekë
-40%

Set per pastrimin e trupit

1,990.00 Lekë 1,190.00 Lekë
-44%

Krem per rritjen e gjoksit

1,590.00 Lekë 890.00 Lekë
-25%

Fshese korente me vakum Zilan

7,990.00 Lekë 5,990.00 Lekë
Femrat
0 Review(s)

Vethe

790.00 Lekë
0 Review(s)

Syze optike

990.00 Lekë
0 Review(s)

Smart Watch

2,990.00 Lekë 1,990.00 Lekë
0 Review(s)

Shapka

1,790.00 Lekë
0 Review(s)

Recipeta

2,190.00 Lekë 1,190.00 Lekë
0 Review(s)

Portofolet

1,890.00 Lekë
0 Review(s)

Pjaster Gemei

1,990.00 Lekë 990.00 Lekë
0 Review(s)

Ore per femra

1,590.00 Lekë 990.00 Lekë
0 Review(s)

Ore gold me gura

1,290.00 Lekë
0 Review(s)

Ore dhe byrzylyk

1,790.00 Lekë
0 Review(s)

Ore byrzylyk

1,390.00 Lekë
0 Review(s)

Orë & byrzylyk

1,190.00 Lekë
0 Review(s)

Orat YOLAKO

1,990.00 Lekë
0 Review(s)

Orat me in te momentit

9,490.00 Lekë 7,490.00 Lekë
0 Review(s)

Orat dhe byrzylyke

6,990.00 Lekë 5,490.00 Lekë
0 Review(s)

Ora me zile

1,190.00 Lekë
0 Review(s)

Matchy matchy

2,390.00 Lekë
0 Review(s)

lente kontakti

2,990.00 Lekë 1,990.00 Lekë
0 Review(s)

Kuti bizhush

1,490.00 Lekë
0 Review(s)

Kostume per djem

1,490.00 Lekë
0 Review(s)

Korse dobesimi 2 ne 1

1,990.00 Lekë 1,290.00 Lekë

Femrat

Recipeta

2,190.00 Lekë 1,190.00 Lekë

Byrzylyke

990.00 Lekë

Floke sintetik ekstenshen

1,990.00 Lekë 1,290.00 Lekë

lente kontakti

2,990.00 Lekë 1,990.00 Lekë

Syze optike

990.00 Lekë

Korse dobesimi 2 ne 1

1,990.00 Lekë 1,290.00 Lekë

Pasqyre me drite Led

1,590.00 Lekë

Ore byrzylyk

1,390.00 Lekë

Fustane mbremjesh

5,490.00 Lekë 3,490.00 Lekë

Komardare per pijet

390.00 Lekë

Ore per femra

1,590.00 Lekë 990.00 Lekë

Kostume sportive per djem

2,490.00 Lekë

Parfume meshkuj dhe femra

1,790.00 Lekë

Set kreherash 6 ne 1

990.00 Lekë

Shapka

1,790.00 Lekë

Ora me zile

1,190.00 Lekë

Fustane vello per vajza

2,790.00 Lekë

Pjaster Gemei

1,990.00 Lekë 990.00 Lekë

Kostume per djem

1,490.00 Lekë

Matchy matchy

2,390.00 Lekë

Bryzylyke

1,290.00 Lekë

Ore dhe byrzylyk

1,790.00 Lekë

Portofolet

1,890.00 Lekë

Ore gold me gura

1,290.00 Lekë

Smart Watch

2,990.00 Lekë 1,990.00 Lekë

Varese dhe Byrzylyke

690.00 Lekë

Vethe

790.00 Lekë

Kuti bizhush

1,490.00 Lekë

Fustane

3,490.00 Lekë
SHTËPIA
0 Review(s)

Set kafeje

1,990.00 Lekë
0 Review(s)

Ziersi i vezeve

1,650.00 Lekë
0 Review(s)

Vorbe prej balte

1,990.00 Lekë
0 Review(s)

Pompe uji

1,290.00 Lekë
0 Review(s)

Fshese korenti

1,490.00 Lekë
0 Review(s)

Set pijesh me 8 pjese

2,990.00 Lekë 1,990.00 Lekë
0 Review(s)

Beres pop kek

2,290.00 Lekë
0 Review(s)

Varese rrobash

2,990.00 Lekë 2,290.00 Lekë
0 Review(s)

Hekur rrobash

1,990.00 Lekë
0 Review(s)

Fshese per pastrim

2,490.00 Lekë 1,490.00 Lekë
0 Review(s)

Grirese perimesh

1,290.00 Lekë
0 Review(s)

Set gota

1,990.00 Lekë 990.00 Lekë
0 Review(s)

Mbajtese rrobash

2,890.00 Lekë 1,990.00 Lekë
0 Review(s)

MAKINERI PER BERJEN E PAMBUKUT TE SHEQERIT

5,990.00 Lekë 2,990.00 Lekë
0 Review(s)

pompe uji

890.00 Lekë
0 Review(s)

Dekoder DVB-T2

2,590.00 Lekë
0 Review(s)

Makine Qepese

4,490.00 Lekë 2,490.00 Lekë
0 Review(s)

Jastek Anatomik

2,490.00 Lekë 1,490.00 Lekë

SHTËPIA

Sistemues ushqimi

990.00 Lekë

Set kafeje

1,990.00 Lekë

Supiere porcelani

2,490.00 Lekë

Ambazhuri ne forme hene 3 D

1,990.00 Lekë

Set me 12 gota

990.00 Lekë

Ziersi i vezeve

1,650.00 Lekë

Vorbe prej balte

1,990.00 Lekë

Pompe uji

1,290.00 Lekë

Fshese korenti

1,490.00 Lekë

Beres petullash

990.00 Lekë

Set pijesh me 8 pjese

2,990.00 Lekë 1,990.00 Lekë

Mbajtese enesh portative

1,490.00 Lekë

Beres pop kek

2,290.00 Lekë

Varese rrobash

2,990.00 Lekë 2,290.00 Lekë

Hekur rrobash

1,990.00 Lekë

Fshese per pastrim

2,490.00 Lekë 1,490.00 Lekë

Grirese perimesh

1,290.00 Lekë

Mbulesa tavoline

990.00 Lekë

Set gota

1,990.00 Lekë 990.00 Lekë

Mbajtese rrobash

2,890.00 Lekë 1,990.00 Lekë

MAKINERI PER BERJEN E PAMBUKUT TE SHEQERIT

5,990.00 Lekë 2,990.00 Lekë

pompe uji

890.00 Lekë

Dekoder DVB-T2

2,590.00 Lekë

Makine Qepese

4,490.00 Lekë 2,490.00 Lekë

Jastek Anatomik

2,490.00 Lekë 1,490.00 Lekë

MË TË SHITURAT

Fustane mbremjesh

5,490.00 Lekë 3,490.00 Lekë

Ore Casio

1,990.00 Lekë 1,290.00 Lekë

VIBRA TONE

4,990.00 Lekë 2,490.00 Lekë

Ora për meshkuj

1,990.00 Lekë 990.00 Lekë

Jolly Penguin

2,690.00 Lekë 1,490.00 Lekë

MË TË SHITURAT

Abazhur per femije

1,990.00 Lekë

Mbajtese rrobash

2,690.00 Lekë

Makine qethese Progemei

2,490.00 Lekë

Ora muri 3D me ngjitje

1,990.00 Lekë

Kufjet me bluetooth JBL everest

3,490.00 Lekë 1,990.00 Lekë

Aksesore per meshkuj

990.00 Lekë

Mates Dixhital te Alkolit

2,790.00 Lekë

Fustane mbremjesh

5,490.00 Lekë 3,490.00 Lekë

Set tasash porcelan

1,290.00 Lekë

Loder Kase

1,290.00 Lekë

Tharese flokesh profesionale 6 ne 1

2,890.00 Lekë 1,890.00 Lekë

Ore Casio

1,990.00 Lekë 1,290.00 Lekë

xhezven elektrike SONIFER

2,290.00 Lekë

Telefon per femije

890.00 Lekë

VIBRA TONE

4,990.00 Lekë 2,490.00 Lekë

Makina qethese GEMEI 5 ne 1

3,590.00 Lekë

Fustane per vajza

1,790.00 Lekë

Orat YOLAKO

1,990.00 Lekë

Ora për meshkuj

1,990.00 Lekë 990.00 Lekë

Jolly Penguin

2,690.00 Lekë 1,490.00 Lekë

Fustane per femije

2,490.00 Lekë

Hekur BOSCH

2,890.00 Lekë

Trajtimi me Parafine

3,790.00 Lekë

Perforcues sinjali WI-FI

2,990.00 Lekë

Canta per femije

1,490.00 Lekë

Kujdesi Personal

VIBRA TONE

4,990.00 Lekë 2,490.00 Lekë

Pjaster

2,990.00 Lekë 1,590.00 Lekë

Kreher Elektrik

2,990.00 Lekë 1,990.00 Lekë

Lente kontakti me ngjyre

2,990.00 Lekë 1,990.00 Lekë

krem anticelulit

1,990.00 Lekë 990.00 Lekë

Kujdesi Personal

Depilues 4 ne 1

1,690.00 Lekë

Batanije me korent

1,690.00 Lekë

Bigudinas

990.00 Lekë

Aparat tensioni

2,890.00 Lekë 1,990.00 Lekë

Recipeta

1,190.00 Lekë

Lente kontakti me ngjyre

2,990.00 Lekë 1,990.00 Lekë

Rrip mesi

1,290.00 Lekë

Serum per mjekren

890.00 Lekë

syze optike

2,490.00 Lekë 990.00 Lekë

Floke sintetik ekstenshen

1,990.00 Lekë 1,290.00 Lekë

Bigudina per floke

890.00 Lekë

Mask flokesh per zgjatje

1,590.00 Lekë

SCRUB PER TRUPIN

1,290.00 Lekë 850.00 Lekë

PASTRUES KALLOSH

1,590.00 Lekë

Serum Mjekre

1,490.00 Lekë

Aksesore palestre

1,990.00 Lekë

Shampo per floke te drejte

1,990.00 Lekë 1,290.00 Lekë

Corape per varice

1,990.00 Lekë 1,290.00 Lekë

Syze optike

990.00 Lekë

Korse dobesimi 2 ne 1

1,990.00 Lekë 1,290.00 Lekë

Jastek Anatomik

2,490.00 Lekë 1,490.00 Lekë

krem anticelulit

1,990.00 Lekë 990.00 Lekë

Pasqyre me drite Led

1,590.00 Lekë

PRODUKTE TË PERSONALIZUARA

Puzzle te personalizuar

990.00 Lekë

Piano kristali

2,490.00 Lekë

Certefikata e bebit

1,790.00 Lekë

Certefikata e bebit

2,990.00 Lekë

Hoodiet

2,790.00 Lekë

Trendafili i balcamosur

3,990.00 Lekë

Jastik me temina

1,790.00 Lekë
Posta kudo në Shqipëri
Paguaj kesh
+355 69 20 30 166